• banner

SLM 3D-printteknologi

SLM, det fulde navn på selektiv lasersmeltning, bruges hovedsageligt i forme, tandproteser, medicinsk, rumfart osv.
Metal 3D-print er udstyret med 500W fiberlaser, med kollimationssystem og højpræcisions scanningsgalvanometer, finplet og optisk kvalitet kan opnås, så SLM metal 3D-print har høj formningsnøjagtighed.
SLM teknologier en teknologi, hvor rent metalpulver smeltes fuldstændigt under varmen fra en laserstråle og dannes ved afkøling og størkning.SLM-teknologi skal generelt tilføje støttestrukturer.Dens hovedfunktioner er: for det første at udføre det næste ustøbte pulverlag, for at forhindre laserscanning til det alt for tykke metalpulverlag og kollapse.For det andet, efter at pulveret er opvarmet, smeltet og afkølet under støbeprocessen, er der krympespænding indeni, hvilket får delene til at deformeres osv. Støttestrukturen forbinder den formede del og den uformede del, Den kan effektivt undertrykke denne krympning, og kan styre spændingsbalancen af ​​de støbte dele, og produktets styrke er højere end SLS.
I processen med metal 3D-printning, for at forhindre oxidation af metalpulver og luft, skal det udføres i et inert gas (iltfrit) miljø.
De vigtigste materialer tilSLM 3D printer titanlegering, rustfrit stål, aluminiumslegering, kobolt-kromlegering, formstål osv.

 

1 2


Indlægstid: 24. juni 2022